Що ви повинні знати про антиоксиданти та старіння?


Не всі люди старіють витончено, і чим старша людина, тим більше це позначиться на шкірі та тілі. Ще нікому не вдалося відкрити фонтан молодості, але є одна річ, яка може допомогти уповільнити процес старіння – антиоксиданти. Більше інформації про них прочитавши жіночий блог про красу.

Ось основна інформація про антиоксиданти та старіння: є багато переваг, які можна отримати від антиоксидантів, що містяться в продуктах харчування або високоякісних добавках. Ці переваги включають затримку процесу старіння і профілактику захворювань. Процес старіння уповільнюється у клітинах, тканинах, органах та шкірі.

Що ви повинні знати про антиоксиданти та старіння

Фрукти та овочі мають натуральні антиоксиданти. Було показано, що вони захищають клітини організму людини від пошкодження окисленням. Імунна система зміцнюється проти вірусів, грипу та застуди.

Хворі на рак навіть отримують користь від антиоксидантів у своєму раціоні. Вони знижують ризик виникнення проблем з холестерином та серцевих захворювань для тих, у кого високе споживання антиоксидантів, також запобігає дегенерації жовтої плями та глаукому. В цілому весь організм отримує всі переваги антиоксидантів, що також уповільнює старіння.

Вітаміни А, С та Е є основними антиоксидантами, що містяться в натуральній їжі, а також мінерали, цинк, селен та всі фітонутрієнтні каротиноїди. Забруднення повітря спричиняє збільшення вільних радикалів.

Коли людина стає старшою, тілу стає важче боротися з вільними радикалами. Вільні радикали розмножуються в організмі та викликають хвороби, і загалом погіршення здоров’я. Антиоксиданти допомагають боротися з цими вільними радикалами, даючи зброю для боротьби з вільними радикалами від подальшого пошкодження вашого тіла.

Антиоксиданти усувають окислення в організмі людини, працюючи в органах, клітинах, шкірі та тканинах. Чим більше фітонутрієнтних каротиноїдів в організмі, тим здоровішим ви будете.

Що ви повинні знати про антиоксиданти та старіння

Основний список багатих антиоксидантами фруктів та овочів: помідори, ягоди, апельсини, рожевий грейпфрут, буряк, червоний перець, морква, абрикоси, сливи, персики, папайя, червоний виноград, броколі, шпинат, зелень та брюссельська капуста.

Спробуйте отримати якнайбільше таких продуктів у вашому раціоні. Якщо вам це важко зробити, тоді вам слід серйозно подумати про прийом високоякісних антиоксидантних добавок.